News Item: : Ndihma per spitalin e Shkodres
(Category: SHKODRA SOT)
Posted by ::bud::
Sunday 07 April 2013 - 12:08

Kryqi i kuq shqiptar ne bashkepunim me homologet e vet Bavarez ka dhuruar nje sasi ndihmash per spitalin rajonal te Shkodres, qe konsistonin ne shtreter, medikamente dhe pajisje te tjera qe do te vendosen ne godinen e re te ketij spitali.
Edhe shefi i departamentit te programeve ne kryqin e kuq shqiptar tha se keto ndihma vijne si nevoje e spitalit te ri te Shkodres dhe me heret kontribute te tilla jane dhene edhe ne rrethe te tjera te vendit.


Godina e re e spitalit rajonal te Shkodres ka nisur te futet pjeserisht ne efi├žense dhe pritet qe ne javet ne vijim te futet e plote ne gatishmeri per pacientet. Investimi ne kete godine ka kapur vleren e 11 milion euro vetem per fazen e trete dhe pritet qe me sherbimet e ofruara te mbuloje te gjithe veriun shqiptar pa patur nevoje qe pacientet te kerkojne sherbime ne kryeqytet.

This news item is from Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV
( http://shkodraonline.com/news.php?extend.5236 )


Render time: 0.1697 sec, 0.0659 of that for queries. DB queries: 20. Memory Usage: 1,718kB