Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
250 Kange Popullore Shkodrane |
Go to page 1 2 3 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
♥Vαηα♥ |
| ||
ѕĦkσ∂яαиє_ƒσяєvєя![]() ![]() Registered Member #1051 Joined: Thu Aug 09 2007, 04:08pmPosts: 1794 | Zemer Mbas Gjerdanit Ke Nje Emer Nuk e di moj Vetem Shkruj A mban n'mend A e ke harru nje kujtime qe t'kam dhan une Nuk besoj se ke me e hum Nje kujtim qe t'kam dhan une ooo Nuk besoj se ke me hum Si kujtim une t'pata dhan nje unaze e nje gjerdan Mas gjerdanit t'pata shkru Emnin tem mos me harru Emnin tem mos me harru N'ate unazen n'ate gjerdan Pash dy zemra t'lidhur nje an Ah sa t'rrojsh e sa t'kesh jet Ohhh ruji zemer mos mi tret. Sa te rrojsh e sat e kesh jet ooo ruji zemer mos mi tret Si kujtim une t'pata dhan nje unaze e nje gjerdan Mas gjerdanit t'pata shkru Emnin tem mos me harru Emnin tem mos me harru ѕĦkσ∂яαиє_ƒσяєvєя !!! trokit ketu ![]() | ||
Back to top | | ||
♥Vαηα♥ |
| ||
ѕĦkσ∂яαиє_ƒσяєvєя![]() ![]() Registered Member #1051 Joined: Thu Aug 09 2007, 04:08pmPosts: 1794 | Nuk Jam Ma Si Atehere Nuk jam ma sikur atëherë kur isha i lumtur si gjithherë. Kam gëzim e kënaqësi shum' në ty kam pasë besim Tash askujt s`mund t`i tregoj për çdo ditë dhimbjet shëroj ditë e natë vujtjet mendoj e si çdo njeri unë të jetoj Ty askush s`mundet me të bind qe për ty po e jap rininë ditë e natë kujtoj me mall zemra me ty ka ra n`hall Mos mendo se s`mundem që nuk kthehesh prapë veç po du me t`ba me dije se unë i marrë s`jam, Du me t`thanë unë me t`kujtu se m`ke lanë n`vetmi të largohesh ti prej mejet t`ma shkatrrosh rininë Mos e harro fjalën për ty rri n`vetmi të kam thanë ty moj e dashur për ty do t`maj zi Zi do t`maj unë për ty s`di se sa të t`them derisa të shkrihem derisa të vdes ѕĦkσ∂яαиє_ƒσяєvєя !!! trokit ketu ![]() | ||
Back to top | | ||
☆_CorOnA_☆ |
| ||
♠ •° ∂ι gισяиσ тι ρєиѕσ ∂ι иσттє тι ѕσgиσ •°♠![]() ![]() Registered Member #2419 Joined: Fri Oct 31 2008, 01:26pmPosts: 1274 | I: Si t’ja baj o unë i ngrati? :I I: Se me ty m’xu taksirati :I Hajde Gjyle, peja Gjyle! E hollë, e gjatë, e kuqe si mollë Ej, pse s’m’ flet o me gojë hej, hej?! Ref.: Hajde Gjyle, mori mollë S’të la pa t’shti në dorë! Hajde Gjyle, mori dushë Për çukat qi m’ke në gushë! Tue t’mendu’ më kap mërzia Ti m’i more mend’t e mia Hajde Gjyle, peja Gjyle! E hollë, e gjatë, e kuqe si mollë Ej, pse s’më flet o me gojë hej,hej?! Ref.: Hajde… Hajde pra moj Gjylja ime Se me ty unë kam kujtime. Hajde Gjyle, peja Gjyle E hollë, e gjatë, e kuqe si mollë Ej pse s’më flet o me gojë hej,hej?! Ref.: Hajde… [ Edited Mon Dec 01 2008, 11:25am ] ████─████─████─████─█──███──█─ ────█ █────█──█─█────█──█─█─█───█─█─ ────█ ████─████─████─█────█─█████─█─ ────█ ───█─█────█────█──█─█─█───█─█ ████─█────████─████─█─█───█─██ ██──█- | ||
Back to top | | ||
☆_CorOnA_☆ |
| ||
♠ •° ∂ι gισяиσ тι ρєиѕσ ∂ι иσттє тι ѕσgиσ •°♠![]() ![]() Registered Member #2419 Joined: Fri Oct 31 2008, 01:26pmPosts: 1274 | Metelikun ta kam dhanë Bej, aman, aman! Ti hala se ke harxhu’. Aman, aman, aman-e! I: Blej kalem e mereqep-e Sy e vetlla me ti shkru’ E sa e bukur je! :I Të kam thirrë nji natë me bujt-e, Bej aman, aman! Ma don hatri për me m’ardhë. Aman, aman, aman-e! Mos kujto se du’ me lujt-e Maraku në ty m’ka zanë E sa e bukur je! N’atë dekik qi t’dalin hana, Bej aman aman! Dalim bashkë e rrimë në fresk, Aman, aman, aman-e! Dru’ qyqja se m’dikton nana T’baj me dit’ me guralec E sa e bukur je! ████─████─████─████─█──███──█─ ────█ █────█──█─█────█──█─█─█───█─█─ ────█ ████─████─████─█────█─█████─█─ ────█ ───█─█────█────█──█─█─█───█─█ ████─█────████─████─█─█───█─██ ██──█- | ||
Back to top | | ||
Loris |
| ||
Veni-vidi-vici !!![]() ![]() Registered Member #2417 Joined: Thu Oct 30 2008, 12:28pmPosts: 2261 | Z. Zamir Kaceri ka shkruar: Tri vjet qi u deshtem baske du me t'diftu dashtnine qi kena pas mos me e harru Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball se un jam nji vajz e re qi shendrit moj nji mahall Shoqet me thon perdit kur dal ne pus per uj Pse rrin tuj u godit tu ju ba pasqyre gjithkuj Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball Se un jam nji vajz e re kam jaranin me kitarr Dashtnine qi kemi pas bashke mos me e harru Qysh t'vogel te kam dasht mor pra te du Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball Se un jam nji vajz e re qi shendrite moj nji mahall Ju lumshin durt per keto kenge, une i kam debulese kanget e vjetra shkodrane. Flm Zamce se kjo kanga sdm me pelqen shume.... Ne nuk jemi ajo qe themi, ne jemi ajo qe bejme! | ||
Back to top | | ||
Loris |
| ||
Veni-vidi-vici !!![]() ![]() Registered Member #2417 Joined: Thu Oct 30 2008, 12:28pmPosts: 2261 | Te due more te due – teksti dhe muzika nga Paloke Kurti Teksti eshte i paprekur ashtu sic i ka kenduar Shyqyri Alushi dikur Jar, te due permi gjithkend Ne kqyrsh me me ba keq mue Jar te pasha ne hall tem Ske gjynahin ti me me mundue Ti Allahun si se dron Tue dite se une te due Ti pse mue moj po me largon Jar te nama, cu pendova E spo di moj se ku jam Ma fal fajin se gabova E gjithmone ne zemer te kam Zemra jeme c’eshte tue heke E me asht ba cope e grime Ske te ngime me me pa mue dekun Vec Allahu mu bafte ndime Jar, mgerget moj mue feleku E spo di moj si te thone Nder kambe te duket zotnilleku Hej moj shota e Shkodres tone Te kam zgjedhe nder lule tjera N’bahce te beharit e Jasemin moj ty te vjen era Ti je lulja e luleve N’faqe te ban hije qerpiku Vetullen, synin, ne balle Pse per ty lutet ashiku Qe ban rreze ne nji mahalle Je nji xhind qe me ke shitue Mendt e mija mi ke trete M’tretet ftyra tuj te shikjue E s’po m’vet c’hall mka gjet Ne nuk jemi ajo qe themi, ne jemi ajo qe bejme! | ||
Back to top | | ||
Loris |
| ||
Veni-vidi-vici !!![]() ![]() Registered Member #2417 Joined: Thu Oct 30 2008, 12:28pmPosts: 2261 | Djemte e Shkodres si luana Kjo kenge, e cila i kushtohet rrethimit te Shkodres, ne vitet 1912-1913 ka qene nje himn dhe kendohej nga gjithe te rinjte para Bashkise nga ku niseshin per ne Tarabosh, Bardhej e Berdice per mbrojtjen e qytetit. U dha zani ne Bashki Me thirre popullin me luftue U bane gati pleq e te rinj Grupe grupe jane shkrue Per kete dite na bani nana Pa ushtrine nuk jemi te forte Djemte e Shkodres si asllana Po shkruhen me deshire te plote Sa me shpejt u mblodh shoqnija Jemi gati ne cdo kohe Erdh mbare pushka e Shqipnija Vendin tone mos ta leshojme 8 mije vete jane shkrue n’dit t’sodit Gjithsecili me shenim Asht burra e ndihma Zotit Tur ndenje gati ne rrethim. Ne nuk jemi ajo qe themi, ne jemi ajo qe bejme! | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | Loris ka shkruar: Z. Zamir Kaceri ka shkruar: Tri vjet qi u deshtem baske du me t'diftu dashtnine qi kena pas mos me e harru Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball se un jam nji vajz e re qi shendrit moj nji mahall Shoqet me thon perdit kur dal ne pus per uj Pse rrin tuj u godit tu ju ba pasqyre gjithkuj Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball Se un jam nji vajz e re kam jaranin me kitarr Dashtnine qi kemi pas bashke mos me e harru Qysh t'vogel te kam dasht mor pra te du Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball Se un jam nji vajz e re qi shendrite moj nji mahall Ju lumshin durt per keto kenge, une i kam debulese kanget e vjetra shkodrane. Flm Zamce se kjo kanga sdm me pelqen shume.... trokit ketu Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | trokit ketu Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
babo |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #587 Joined: Sat Mar 10 2007, 07:01pmPosts: 11127 | trokit ketu Ja! Nje kitarre degjohet, e tingujt ndan si fllad, ngadale kjo vasha zgjohet t'degjoje at' serenate, e Shkodra ra n' pushim c'ka bahet rrugeve s'din trokit ketu | ||
Back to top | | ||
L€OÑ |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3349 Joined: Sat Sep 26 2009, 09:03pmPosts: 4104 | Kja kanga e ( margjelos )me pelqen shum moj margjel mori malsore ku po shkon me at kosore ku po shkon moj tuj vrapue a po vjen o vash me mue ooo margjel mori margjel se mas teje s`du mo jet (2x) margjelo mori margjel cilma syrin qe m`ke mshel o margjela e malsis thuja kangve qe mban ise moj margjel mori fisnike bija e malsis kreshnike mos t`lshoj zemra ble sonjike trim i mir qe shkon si er mendjen kthyer ka gjithher e tash kthen sot behet vere margjelo mori margjel cilma syrin qe m`ke mshel o margjela e malsis thuja kangve qe mban ise margjelo mori margjel cilma syrin qe m`ke mshel o margjela e malsis thuja kangve qe mban ise margjelo mori margjel cilma syrin qe m`ke mshel o margjela e malsis thuja kangve qe mban ise | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 | |