Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
250 Kange Popullore Shkodrane |
Go to page 1 2 3 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Kur cohen rosat prej lumit Kur cohen rosat prej lumit Conju vasha ju prej gjumit Conju vasha jabanxhi Delni e ndini djlemt e ri Delni e ndini kah po k'ndojn Sa mir valles po ja thojn Ja thojn valles nat e dit Jan t'shkretet t'djegun ashik 1) kjo kange knohet te hanen mrama tuj dal prej dasmet Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Nusja ne rrug Nusja jon ne rruge Karajfil ne tube Nusja ne dere karajfil me ere Nusja n'oborr Karajfil shtator Nusja ne shkall Karajfil ne ball Nusja n'cardak Shtatin si bajrak Nusja hini n'ode karajfil ne gote Nusja n'karrige lodja pike e pike Lot't un i l'shova Te baba mos vojsha 1) Kjo kange knohet te hanen paradite kah djali kur vjen nusja Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Sonte asht e dile mrama Sonte asht e dile mrama nusen ton e ms'on e ama -"Duej bij - o ti vjehrrine" -"Besa nane nuk ke ca m'thu Vjerrin un do ti du Se kan rrit Sokol per mu -"Duej bij - o kunetine" -"Besa nan nuk ke ca m'thu Kunetine on do ti du Se kan folun mir per mu 1) Kjo kang kendohet edhe vallzohet kah vajza te dilen mrama [ Edited Thu Sep 04 2008, 10:24pm ] Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Po na vjen e marte mrama Po na vjen e marte mrama vjen vajza me buz tuj qesh Ball e faqe me nishana dranofile stamollesh Hajde pra mori zan ftyra jote ndrit si han Ndrit si han e ndrit si dill sikur lulja qi cil n'prill Kur ka hyp Januzi n'lunder gjithe liqeni ka shenderit Zaganjrja kaq e bukur perendija e ka godit Hajde pra mori zan ftyra jote ndrit si han Ndrit si han e ndrrit si dill sikur lulja qi cil n'prill Me sandall po te shetisin e po t'qesin ne pazar Syt e tu po te shendrisin flokt e bukur porsi ar Hajde pra mori vash Zemren time ty ta dhash Ty ta dhash moj bukuri sepse n'ty kam ra n'dashni Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Ti moj Shkoder, Shkodra jon Ti moj Shkoder, Shkodra jon shum djelm t'ri ke qit n'gyrbet Vend per vend moj te livdojn per djelm t'ri ka ken kismet Djelmt e ri na jan habit e s'po dijn se kah me shku A do t'dalin ndo'iher drite ne dhe ton na per me u kthy Penda n'dor asht tuj mu dridh lot't per faqe jan tuj m'shku U shkrina si bora n'dill si s'u gjet derman per mu Shpeh ne anderr ty te shoh gjithmon mendja te ti m'rri Ti moj Shkoder rrnosh e kjosh vend ma t'bukur s'ka si ti Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Zoje nuse, kunata jone Zoje nuse, kunata jon kur te vijsh ne konak t'ton Aty gjen nji tube lejleke mos kujto se jan lejleke Jan zatnit-o tu kunete Zoje nuse, kunata jon aty gjen ni tube me pata mos kujto ti se jan pata ato jan zojat t'ua kunata 1) K'ndohet kah dhandrri javen e dasmes Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Un e mjera kam pas drashte Un e mjera kam pas drashte se s'do di me ba dashni Tash sa koh qi jam tuj dashte kurr si sot n'dashni s'jam ngi Hajde moj, peja moj Pse s'me flet mori me goj Qindra her tek ti jam nisun per me t'than se un te due Qindra flaj ti kam qendisun qi dashtinin me ta tregue Hajde moj, peja moj Pse s'me flet mori me goj Qindra here un kam mendue qi ta baj ket zemer gur T'gjitha moj kam me t'i thanun por mjerisht nuk di se kur Hajde moj, peja moj Pse s'me flet mori me goj Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Ti je hylli i bukuris Ti je hylli i bukuris qi l'shon rreze an per an Ty natyra t'ka stolise rrumullak ftyren si han Kacurrela flok't e tu qi majn er si moll e ftu Ma don shpirti me i marr er e me i l'mue me dor perher Sa t'jem gjall e sa t'jetoj un gjithmon do te kujtoj Porsi hyllin e bukuris porsi hanen e dashtnis S'te harroj der sa t'vdes e gjithmon jetoj me shprese Ato syt e tuj te zi zemna jeme i gjen te ti Shko dallndyshe ti fluturim atje lerg xhanani jem Po t'kujtoj edhe njiher ti rinohesh si pranver Mallin tem ti m'ia trego e me gojen ti m'i k'ndo N'hije t'njom t'ksaj bukuri hajde ti ulu e rri Lumja ti moj dallndyshe shetit mal e shetit fush Sikur t'kisha kraht e tu fill te lulja pac me shku Marangjyli me kimet me e marr n'dor, me e shti n'xhep Saksi zemren me ja ba me e vadit me lot pa pra Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Lule bore Tue kerkue n'ar e n'koder tue prek lulet t'gjith me dor Vec n'nji kopsht te vogel n'Shkoder ty te gjeta lule bore Je e vogel, por je plot ty t'kerkoj un tash sa mot Tash sa mot un ty t'kerkoj n'gzim me ty jeten ta shkoj Eja, eja lule bor un me ty do t'thur kunor Pash ma t'bukren stine t'pranveres pash mretneshen dranofil Mos t'ja falish kuj ti eren se per mu vetem ke cil Je e vogel, por je plot ty t'kerkoj un tash sa mot Tash sa mot un ty t'kerkoj n'gzim me ty jeten ta shkoj Eja, eja lule bor un me ty do t'thur kunor Fjal't e mija deh ndigjoj ma ke ftyren porsi t'zanes Un prej gjumit do te zgjoj per me t'pa ne drite te hanes Je e vogel, por je plot ty t'kerkoj un tash sa mot Tash sa mot un ty t'kerkoj n'gzim me ty jeten ta shkoj Eja, eja lule bor un me ty do t'thur kunor Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Nji dit t'dile t'erdha n'shpi Nji dit t'dile t'erdha n'shpi e kur m'dole vet ne der Porsi lule ne saksi e si vjollc qi cil n'pranver Pak pa qef se m'ka ra era njikshtu m'the me t'bukren goje Me floke t'dame n'midis perhera faqet kuq porsi sheboje Me ata sy porsi qershija flok't e zez si karaboje N'cast m'i more mend't e mija m'u xue t'mjerit fjala n'goje Ftyra jote n'boje t'allit t'ishte ba si coha e kuqe Vetllat cark midis t'ballit hije t'bajshin molle e kuqe [ Edited Fri Sep 05 2008, 01:12am ] Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
zjermi |
| ||
![]() ![]() Registered Member #1293 Joined: Mon Oct 01 2007, 04:38amPosts: 2976 | a don me e shkru tane librin mar zamo ti o pellum simbol i paqes, nder shekuj popujt t'kane rrespektu ndalo pak ti n'shkodren teme nje mesazhe urim prej meje me ju dergu. dje prej jush une jam nda ne vend t'huej per me lulzu nje premtim prindve ju kam ba sa te jem gjalle me i nderu! (marre nga ZEST) | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | S'te harroj O s'te harroj moj dersa t'vdes e prej marakut m'hini veremi Tash pra kangen po ta qes le ta marr vesh te gjith alemi O njikto vjersha jam tue t'i kendue keto jan fjalt e ashikut Kje kismet me u idhnue me ja ba qejfin anmikut O gjithcka kenka me kismet keto jan fjalt e alemit Kush u ba n'ket pun sebep ka me e djeg zjermi xhehnemit Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Zanushes Ku kje mram Zanushe, t'kerkova mas kafazit te pergjova Me dal jasht prej nan's s'guxova qyqyja u hutova-o M'bani zemna tik e tak-e mu ndez ftyra m'u flake o se m'ka xan i ziu merak-e Moj Zanushe kah je tue dal moj e bukra porsi Zan Kur me shkon si flutur-o bel keputun-o M'bani zemna tik e tak-e mu ndez ftyra m'u flake o se m'ka xan i ziu merak-e Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Si na xuni kja dashtnija Si na xuni kja dashtnija asnjeri nuk na e diftoj Kurr s'mbarojn hallet e mija der sa t'vdes edhe te shkoj Jetime pa nan, pa bab hallin tem s'ma kjan njeri Vec njaj djal me ban harab m'shtini mu t'zezen dashtni Mori vash, mori tradhtare ti gjithmon ke dal pa bes Njar qi deshte nuk e more s'te harroj deri sa t'vdes Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Ganxhet tuja me shum er Gangjet tuja me shum er gjithfar lulesh paskan cil Marshallah moj njiksaj ver o sa kenke rrit, hopaaa Dranofile e bukur je gjithkah t'shof un baj cudi qysh njat her moj qi t'kam pa n'zemer me ke hi, hopaaaa Edhe kurr s'kam me t'harru por gjithmon kam me t'kujtu qysh njat nat qi m'je largu n'zemer kam maru, hopaaa Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Tri vjet qi u deshtem baske du me t'diftu dashtnine qi kena pas mos me e harru Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball se un jam nji vajz e re qi shendrit moj nji mahall Shoqet me thon perdit kur dal ne pus per uj Pse rrin tuj u godit tu ju ba pasqyre gjithkuj Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball Se un jam nji vajz e re kam jaranin me kitarr Dashtnine qi kemi pas bashke mos me e harru Qysh t'vogel te kam dasht mor pra te du Mos me qesh mahall e re se t'qes flokun lule n'ball Se un jam nji vajz e re qi shendrite moj nji mahall Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Rrapatushja |
| ||
Petlla....![]() ![]() Registered Member #2057 Joined: Thu Jul 03 2008, 10:45amPosts: 6 | KAÇURRELAT NATYRA T‚ FALI, BARDH-O SI BORA UN PERMBAS TEJET JETEN E BORA; OH! SE DY SYTE M‚ I KANE VERBUE, M‚ I KANE VERBUE MOJ KAÇURRELAT, KAÇURRELAT E TU. AMAN KAÇURRELAT, KAÇURRELAT E TU. M‚ I KE FAQET, T‚ KUQ-O SI GJAKU, SE ME TY VASHE M‚ KA XANUN MARAKU; OH!MARAKUN MA KANE SHTUE, MA KANE SHTUE MOJ KAÇURRELAT, KAÇURRELAT E TU. AMAN KAÇURRELAT, KAÇURRELAT E TU. WELCOME TO PARADISE ![]() | ||
Back to top | | ||
☆_CorOnA_☆ |
| ||
♠ •° ∂ι gισяиσ тι ρєиѕσ ∂ι иσттє тι ѕσgиσ •°♠![]() ![]() Registered Member #2419 Joined: Fri Oct 31 2008, 01:26pmPosts: 1274 | Doli Goca N'penxhereKenge Popullore Doli goca n'penxhere per me pa se kush po vjen po na vjen nje djale beqar zemren time ma ka marre oj oj oj oj lale oj oj oj oj lale kujtova se binte shi ato ishin lotet e mi Ndoshta jam dhe fukara por nuk blihem me para mos ma kesh moj me hile sa me do moj kurr s'ma the oj oj oj oj lale oj oj oj oj lale kujtova se binte shi ato ishin lotet e mi. By jack ████─████─████─████─█──███──█─ ────█ █────█──█─█────█──█─█─█───█─█─ ────█ ████─████─████─█────█─█████─█─ ────█ ───█─█────█────█──█─█─█───█─█ ████─█────████─████─█─█───█─██ ██──█- | ||
Back to top | | ||
☆_CorOnA_☆ |
| ||
♠ •° ∂ι gισяиσ тι ρєиѕσ ∂ι иσттє тι ѕσgиσ •°♠![]() ![]() Registered Member #2419 Joined: Fri Oct 31 2008, 01:26pmPosts: 1274 | Aman Aman Gjermani Ne rini kam dal n'gurbet e lash vetem nanen teme aman aman gjermani e shkreta gjermani me mashtrove ne rini qka pom vyn kjo pasuni pom shkon jeta ne gurbet e kur kthehna sdi as vet pom shkon jeta ne gurbet gjith po tutna se ktu do te vdes aman aman gjermani e shkreta gjermani me mashtrove ne rini qka pom vyn kjo pasuni By jack ████─████─████─████─█──███──█─ ────█ █────█──█─█────█──█─█─█───█─█─ ────█ ████─████─████─█────█─█████─█─ ────█ ───█─█────█────█──█─█─█───█─█ ████─█────████─████─█─█───█─██ ██──█- | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Mr Jacku flm per kanget ma shtet po ata nuk jan kang Shkodrane. nejse, mrena mundsive, nqs din naj kang popullore Shkodrane shkruje Ani ti n'at koder Ani ti n'at koder un n'ket koder Ani shum e bukur moj por pak e vogel Ani as e vogel moj as e madhe Ani porsi dardha moj rrumullake Ani ti n'at bahce moj un n'at bahce Ani zemren time moj ma kenaqe Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Kah mendoj se vjen pranvera Kah mendoj se vjen pranvera gjithcka vjen o tue gazmue Shok e shoqe si perhera nisin vallen me kendue Gjithckahi pra asht gazmue oh sa i bukur ky behar Rrin bylbyli tue kendue vesh me pupla, shkru me ar Cohem heret ne mengjez dal n'dritare me shikju Dranofilat mush me ves ndij bylbylin tuj kendu Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Sa e bukur je natyr Sa e bukur je natyr ti moj vjollc qi cil n'behar Shum t'kerkova une ty po t'marr er me gzim tan mall Si nder fusha dhe nder baahce i hap ganxhet pa v'shtirsi Djelm e vasha lulen tande e bajn tuf, e vejn n'saksi K'ndo bylbyl ti si perhera zanin tand tue ta ndigju Mir se erdhe moj pranver k'to dy zemnna me i bashku Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
☆_CorOnA_☆ |
| ||
♠ •° ∂ι gισяиσ тι ρєиѕσ ∂ι иσттє тι ѕσgиσ •°♠![]() ![]() Registered Member #2419 Joined: Fri Oct 31 2008, 01:26pmPosts: 1274 | Oh ma ke gishtin, bash-o për unazë Qe besa djal o, për unazë e kam e Vallahi djal o, nana ma ka ba e Bilahi djal o, unë në gisht e kam e O hiqmu sherr o prej meje Se mi lu’jte mend’t o prej kreje Oh, mi ke faqet kuq-o porsi molla Qe besa djal o kuq si molla i kam e Vallahi djal o nana mi ka ba e Bilahi djal o, sytë e zi i kam e O … O ma ke gishtin, bash o rrush të zi e Qe besa djal o, fort ma ke lakmi e Vallahi djal o nana ma ka ba e Bilahi djal o, s’mundem me t’i dhanë ████─████─████─████─█──███──█─ ────█ █────█──█─█────█──█─█─█───█─█─ ────█ ████─████─████─█────█─█████─█─ ────█ ───█─█────█────█──█─█─█───█─█ ████─█────████─████─█─█───█─██ ██──█- | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | maraku moj m'ka xan mue Marakau moj m'ka xan mue sa nuk mundem me t'diftue Kur te shof me syt e ballit fort me therin mu prej mallit e nuk mundem me i duru O more marak sec me ndeze flak o more marak ti me dogje flak Dhe tashti du me t'kujtu dashtnin kur ma ke dhuru Tuj shetit nder bahce t'blerta m'thojshe me fjal te verteta o sa fort une te du O more marak sec me ndeze flak o more marak ti me dogje flak gjumin vash du me t'trazu me kitarre un tuj t'kndu Pasha dy syt e ballit Fije po te tham ne form dashtnije kurr ti mu mas me m'harru O more marak sec me ndeze flak o more marak ti me dogje flak Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Doli nana ne cardak Doli nana ne cardak eja nuse t'puthi pak Syt e ballit mu mi shkoqen shppirtin tem ata ma dogjen Ma grabiten djalin burr qi nuk kthehet ma as kurr Me than voter e konak me lan nusen nen duvak Foli nusja me lot n'sy ne gjini un s'du me u kthy Jo moj bij ti je si drita per ty ka dhe tjer Petrita Mu te pragu doli nana njeshi pushken edhe foli permu s'asht kjo sot shtepia shpija jeme asht Shqipnia per mu s'asht kjo sot shtepia shpija jeme asht Shqipnija pushka ban barot e gjak nana doli me marr hak Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 | |