Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
250 Kange Popullore Shkodrane |
Go to page 1 2 3 | |
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
|
Author | Post | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Pranvera filloi me ardh Pranvera filloi me ardhe dhe bylbyli nis me k'ndu Njajo dranofilja e bardhe del n'dritare me ndigju O shpirt sa te du Sbashku jeten me e kalu Rreth e rreth Shkodres jam sjell lulu m'lule tuj shetit Nder ma t'bukrat ty t'kam zgjedhe porsi hylli i bukurise O shpirt sa te du Sbashku jeten me e kalu Kanarinen e merr malli s'mundet kuj me i diftu Se bylbyli asht i pari edhe un i kam besu O shpirt sa te du S'bashku jeten me e kalu Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Iptida per t'paren her Iptida per t'paren her vet ke dasht me fol me mu Mos e pritsh gushtin e veres qi kaq shpejt dan me m'harru ke fillu me ma vu kamen s'ke dashtnine qi kena pas Edhe un tash ta marr anen ndonse e di qi kam me plas Lot't e mi po shkojn si gurra e prej sysh jam tuj verbu Ta kam majt besen si burrat vec ne dac me m'u shkarku Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Dalin vajzat prej mejtepit Dalin vajzat prej mejtepit dal e i pres me i kokerrmolle Dalin tresin aman bregut t'detit aman Jalla u shofsh, o hajde moj Shkodra jone, Shkodra jone N'at pexhere bri sarajit kishte ndej nji vajz e re Me dallfes' hej aman midis t'ballit aman Sec me shtine hajde moj Gjalle ne dhe, gjalle ne dhe Kush ka ken njaj kundraxhija qi t'u ba moj ty ashik Ta ka marr, hej aman masen me sy, aman Stilavetin, hajde moj Nji percik, nji percik Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Bishtalecat pale e pale Bishtalecat pale e pale M'i ke l'shue, M'i ke l'shue per balle Aman o per ball hajde moj Gjyl se kam sevda E kuqe porsi sheboje Kur me flet Kur me flet me goje Aman o me goje hajde moj Gjyle moj Sheboje Bel e shpinde e sy e faqe Sy e faqe Gjithe per bukuri Aman per bukuri Hajde moj gjyle po te tham Hajde moj gjyle ku te kam [ Edited Thu Sep 04 2008, 05:18pm ] Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Cile zemren plot kujtime Cile ate zemer plot kujtime Cile pra moj lulja ime Haj haj, hajde lule Haj haj, peja lule Cilu pra mos rri e mbyllun Qit c'ka n'zemer ti mban ndrymun Haj haj, hajde lule Haj haj, peja lule hajde pra moj lulja ime Se me ty kam shume kujtime Haj haj, hajde lule Haj haj, peja lule Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Vaj si kenka ba dyrnjaja Vaj si kenka ba dyrnjaja Mas me tu ba me ken gjalle Un i mjeri fukaraja Paskam ndodhun pa ikball Gjithe prej hallit prej sikletit Me u ba borxh me dal me tret Mora rrugen e gyrbetit Selametin per me gjet Rrugen mbare me lot e lava Der sa mbrrina jabanxhi Zemra m'tha gjithmone se kjava Qysh i vogel der n'pleqeni Me tamam kane pas thane motit Vendit t'huej kush i shklet Paska ken e shkruemun prej Zotit Me m'shkuee jeta ne gyrbet Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Iptida du me fillue Iptida du me fillue O se m'ka xane i ziu merake ne ma dac moj hatrin mue Tjeter kend mos k'qyr aspak S'ma din kush hallin qe kam E u dogja per se gjalle U shkrina si bora n'mal Begenis fole nji fjale Edhe une moj s'jam kujtue Se e ka marrun vesh jot ame M'cove fjale se jam idhnue Po te qes moj njiket kange Kanga t'dale e t'marre dyrnjane E gjithkush ka me ta k'ndue Lutju vete moj bije s'at-ame Le t'na th'rrasin me u pajtue Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Metelikun ta kam fal Metelikun ta kam fal E bej, aman ,aman Ti ala s'e ke harxhu Aman, aman Blej kalem e mereqep xhylfet tuja me t'i shkru E sa e bukur je T'e kam thirr nji nat me bujt E bej, aman , aman Ma don zemna me me ardh Aman , aman Ti kujton se du me lujt maraku me ty m'ka xan E sa e bukur je N'at dekik qi t'dalin hana E bej, aman , aman Dalim bashke e rrime ne fresk Aman, aman Dru qyqja se m'dikton nana T'baj me dit me guralec E sa e bukur je Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Per mu paska ken kismet Per mu paska ken kismet me ken ti e tjera kuj Mbasi t'du m'ban merhamet Jar edhe ti me duj Kah te shof, syt s'mund ti ndaj e prej gojet nuk te l'shoj Por po m'bushen syte me vaj Jar moj si s'mbaroj Te vegova e m'ra te lig humba krejt e shkova dam E pash mir se s'mund t'dal acik ty moj zoje e rand Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Kenke nur i bukurise Kenke nur i bukuris shpine ma kishe ne serjan Do ti baj rixha kojshis te ma presin pak njat mand Si me sy njashtu me vetlla shoqi-shojt i kemi gja Kur mendoj se mushet vjeta plasa i mjeri me te pa Rreth e rreth me avulli si fellanxa ne kafaz Jasaman moj shtat selvi del ne xham se po pelcas Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Pranver, pranver Pranver, pranver ti na mush me t'knandshmen er Pranvere s'ka ma per mu qysh se baba m'ka feju Oh! more babe me te cilin m'ke feju Me nji dyzet vjecar m'detyron m'u perqafu A thue s'kishte n'Shkoder ton nji djal te ri Shkut e m'dhat o per burr at qi quhet pleqeri Mallkue kjofte aj qi bani ket shkusi Baben lash ne shtepi baben gjeta perseri Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Kanga e Oso Kuks Te merrkuren n'dy sahati ishte mbledhun Mali Zi Oso Kuks i vojt xhevapi Vranina u ba hasi Me xhevape po shkonte shkina po ndigjo more Nikoll Per pa u djeg e gjith Vranina Oso Kuka nuk bjen n'dor Oso Kuka thot nji fjal mos ja hekni gozhden deres Nuk i njifni Vraniqaret se jan qena te pabes Po ndigjo mor Nikoll Popi se s'ke pa Shkodran me sy Se mu m'thon Oso Baroti qi djeg vedin edhe ty Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Kush ma i pari bani Kush ma i pari bani more djal gyrbetin Mos ja dhasht Allahu jo kurr selametin Tri dit ymen kena ne ket tok arbnore Edhe k'to te shkreta ne gyrbet na i more Shi e bore tue ranum n'fush me xuni nata Pa kurrgja me u mblumun jastek gurin pata Ulurojshin malet ujqt e zi untue Zemra mue m'u dridhte se kan me m'coptue Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Bash zamanit te djelmnise Bash zamanit te djelmnise Porsa i mbusha njizet vjec kenka shkru prej perendise Me marre rrugen per kurbet Me mall shume lash vendin tem Por s'do t'kthehem sa t'jem gjalle Ne dhe t'huej pa njoft kerkend Syte e mi jane mbush me vaj Edhe sonte t'shof moj hane Rrezet tuja ti i lshue Amanetin njasaj nane T'lutem ti me m'ia cue Ju dallndysha qe po shkoni Po ju la nje porosi Vendin tim kur ta kaloni Thuj ka vdek nje djale i ri Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Edhe nji her due me kja hallin Edhe nji her due me kja hallin prej gyrbetit o erdha n'shpi Medet paskam pas ikballin tuj ken gjalle me hek un zi O per ne pshtosha prej k'tij hallit do ta la nji testament Edhe peshqit n'fund te detit do ta kjajn ket hallin tem Por ishalla vjen ileri edhe un me u kurdalis Medet hallit o i mjeri pergjithmone paskam bitise Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Kur kam ken nji her i ri Kur kam ken nji her i ri Lum, lumi un Sa mire shkosha me kojshi Lum, lumi un Me nji vajze xuna miqsi Lum, lumi un Gjith diten na hijeve Lum, lumi un Gjtih naten gardhijeve Lum, lumi un Tu i ra karadyzenit Lum, lumi un Tuj ba kokrren e ahengut Lum, lumi un Dikush erdh e na pergjoj Mjer, mjeri un Nana vajzes i kallxoj Mjer, mjeri un Nana vajzen e fejoj Mjer, mjeri un Zemra jeme u dishprue Mjer, mjeri un Jaranesha me ka l'shue Mjer, mjeri un Shita gja e shita mall Mjer, mjeri un Bleva nji kavall te gjan Mjer, mjeri un Shkova rruges tue i ra Mjer, mjeri un Duel e bukra ne der Mjer, mjeri un Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Porsi flutur Porsi flutur shkon e vjen me njat shtat porsi si selvi Tuj m'u shtu maraku m'vjen m'dogje zemen e mushkni Bishtalecat pale e pale edhe vetllen si gajtan Kur ma vesh njat xhamadan m'dukesh moj porsi zan Kur t'shof rruges tuj kalue mendja m'rrin gjithnji te ti Mbas tejet jam dashunue nuk je xhind por je hyri Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Dasho Shkrelit N'mes t'pazarit c'u ba nami c'u tund toka e u dridh shkambi Hidhet Dashja nji djal Shkodran sec po pret dyzet nizame C'po del Pasha n'der t'kalas e ka mbledh gjith tevabine C'asht ky burr, c'asht ky azgan qi po pret, po ban kerdine Dil pra Pash e hiq taganin del e shif si bajn bejleg Mblidh kto krena, coja Sulltanit thuj Shqiptari s'te len t'qet M'len te qet se jem bij dualeti jem sternipat e Skanderbegut Kemi lindun nga kjo toke e gjithmon do i dalim zot Dasho Shkreli trim si zana si dragu e bani nana Ky vigan ky sokol djal zemerflake, zemerShqiptar Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Pash dy syt e tuj si drita Pash dy syt e tuj si drita pash dy syt e zez qi m'ke Pash freskin e dranofiles me m'diftu se e kuja je Be po t'baj ty more djale n'dac me e dit se e kuja jam per dy syte qi kam ne balle s'e la vedin me shku dam Ma pak m'deshte se te due pa ty vendi s'me xen vend Qysh njat dit qi je fejue me shikjon me tjera mend Ne i paca, n'mos t'i dhaca mos i paca k'to dy sy Ndruka - ndryka me ty placa si m'don zemna mu e ty Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | U thasha si thahet fiku U thasha si thahet fiku qyqja s'e kam dit se c'asht ashiku Tash qi ja xuna moj fillin - e vendi n'vend s'po m'xihet - e Si molla ne gem po piqem - e si qiri n'shalldan po digjem - e U thasha si thahet mandi Qyqja s'e kam dit se c'asht jarani Tash qi ja xuna moj fillin - e vendi n'vend s'po m'xihet - e Si molla ne gem po piqem - e si qiri n'shalldan po digjem - e U thasha si thahet molla Qyqja s'e kam dit se c'asht belholla Tash qi ja xuna moj fillin - e vendi n'vend s'po m'xihet - e Si molla ne gem po piqem - e si qiri n'shalldan po digjem - e U thasha si thahet pjeshka Qyqja s'e kam dit se c'asht e zeshkta Tash qi ja xuna moj fillin - e vendi n'vend s'po m'xihet - e Si molla ne gem po piqem - e si qiri n'shalldan po digjem - e Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Edmond-Cela |
| ||
Rrushi![]() ![]() ![]() Registered Member #977 Joined: Mon Jul 30 2007, 10:12amPosts: 3038 | [pa koment, vetem kange] [ Edited Thu Sep 04 2008, 10:09pm ] Pa Buk e Pa uje Rri, por Pa Bukuroshet e ShkodraOnline nuk Mund te Rri!! | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Ti je kerjt si nji ganxhe Ti je kerjt si nji ganxhe e bukur n'lulzim Nuk te gjindet shoqja vec ne kopshtin tim Hajde moj, perja moj Hajde lule, moj Sheboje T'gjitha shoqet t'kan inad se ti je e bukur Shoqet le t'pelsasin der'sa un te du Hajde moj, perja moj Hajde lule, moj Sheboje Ftyra jote si pranver te shikjoj pa pra Permbi mollzat tuja dilli paska ra Hajde moj, perja moj Hajde lule, moj Sheboje Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Ne gjergjef vasha tue qendis Ne gjergjef vasha tue qendis dan se je bija e kojshise Ku m'je rritun, lulja me ere bukur-o, ndalu moj njihere Ven shamin, xhamdan jeshile hije t'paska mori dranofile Ku m'je rritun, lulja me ere bukur-o, ndalu moj njihere Ven shamin, xhamadan te kuqe as aman mori buz burbuqe Ku m'je rritun, lulja me ere bukur-o, ndalu moj njihere Enterine vasha vija-vija kush t'ka sjell, hajde njaj zatnija Ku m'je rritun, lulja me ere bukur-o, ndalu moj njihere Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Kur xen e k'ndon bylbyli Kur xen e k'ndon bylbyli halli i jem si do te bahet Me braktisi marangjyli do te tres e te marr malet Moj e bukra e dyrnjas qeder mos ja ban ashikut Cajre s'i gjeta sevdas na i vojt hyqmi manafikut Dola me zinxhir ne qaf hije t'paska bukurija Vjen ashiku me te pa i shkon lodja si ixhija Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Z. Zamir Kaceri |
| ||
Lumi Dushes![]() ![]() Registered Member #106 Joined: Tue Oct 24 2006, 12:34pmPosts: 1625 | Nusja na ka ardh Si zamaku i bardh nusja na ka ardh E bukur si drite bash si lule shndrit Nusja jon si zan porsi yll e han Ta cojm ket dolli per ciftin e ri Nan e bab ne shpi un lash thot nusja plot gaz Porse nan e bab un gjet prap ne ket konak C'po gezon kjo shpi miq e shoqeni Dhandrri shend e ver nusen e bjen n'der Sa me gzim ket dit nana e ka prit - E kam nusja djalit E kam syni ballit Lumi Dushes | ||
Back to top | | ||
Go to page 1 2 3 | |