Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Temat Shoqërore - Shkencat :: Besimet e ndryshme

<< Previous thread | Next thread >>
Deshmitaret E Jehovajit
Go to page  1 2
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
Cen Durimadhi
Wed Nov 09 2011, 10:23pm
Marakli hesapi

Registered Member #4092

Dicka qe po e bezdis shkodren kto kohet e fundit.
Kush jane Deshmitaret e Jehovajit ?
A ju bezdis kjo gja ?
Pse Shkodra e pat ket rrezik me i pas kta njerz neper kamb ?

p.s Kena frig me hap deren sot, se fill tshkan mendja mas jan ata te jehovajit.

Po e pate baben fukara,dmth ke lind pa fat.
Po e pate vjerrin fukara,dmth qe je bedall

Back to top
::bud::
Thu Nov 10 2011, 08:36pm

Registered Member #1092

Deshmitaret e Jehovait e kan bezdis shkodren qysh ne vitin 1995 Cen.

Sekt qe nuk duhet leju ne shoqnin shqiptare.
Back to top
ⓐ-ⓒⓐⓣ
Thu Nov 10 2011, 08:43pm

Registered Member #670

Yttt larg nesh!!!!!

I care and I wish well!

Back to top
SuperGirl
Thu Nov 10 2011, 08:50pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

Nuk jane vetem ne shkoder cen po kudo.

Pavaresisht se jane te lire me ba ca dojne, munden me besu ca t'i dojne qejfi atyne, per mu t'i vejne edhe flaken vedit e sme duhet gja, po gjaja qe me bezdis asht pse dojne me ia imponu te tjereve besimin e vet. iket skam me e kuptu kurr.

Per vedi jam shum mendjehapun me pranu qe cdo njeri asht i lire me besu ca t'i dojne kokrra e qejfit, edhe pse un nuk i ndaj te njejtat ide/besime, po kur me futen mu n'shpi e dojne me m'dhan mend, e dojne me m'ba me besu ate qe ato besojne, aha i kane prish punt krejt. Just go kill yourself!

Bre mâ zi kem' pun't tue shkue
Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.)

Back to top
Al Bundy
Thu Nov 10 2011, 09:28pm
Al Bundy

Registered Member #1833

Ja kam ba ben. Du me ble nji çifte qe kur te mi bin ziles heren tjeter ne 8 te nadjes diten e diele ,ta po i tham 'nadja e mire' ne mnyren teme.

Back to top
SuperGirl
Thu Nov 10 2011, 09:32pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

Miri74 ka shkruar:

Ja kam ba ben. Du me ble nji çifte qe kur te mi bin ziles heren tjeter ne 8 te nadjes diten e diele ,ta po i tham 'nadja e mire' ne mnyren teme.

Back to top
MiCoLjA
Mon Nov 14 2011, 08:22pm

Registered Member #2543

Yyy kur kam ne shkoder maj men jan pa ba problem dhe u zhuduken iher paskan ardh prep ? Po kush jan kta qa perfaqesojn boohhh . Nuk i pelqej njerzt qe dojn met te imponu me besu dhe me menu at qe ti konsideron te drejt per vedi . Beson aty ta prift perenia mar po me tjer qa ke jan edhe da tipa qe kur jan ne nji rreth shoqnor fillojn e flasin per fen e vet sidomos kur e din se aty jan te pranishem njerz qe besojn fe tjter . Qa don mar zotni , kena ardh ni koh kur cdo kysh ban si ka qef dhe konsideron per vedin . Nuk munena me gjyku ken

Each year we spend togther
Each day that passes by
Our partnership grows stronger
Together forever You and I

Back to top
lissandro
Mon Nov 14 2011, 08:30pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963

MiCoLjA ka shkruar:

Yyy kur kam ne shkoder maj men jan pa ba problem dhe u zhuduken iher paskan ardh prep ? Po kush jan kta qa perfaqesojn boohhh . Nuk i pelqej njerzt qe dojn met te imponu me besu dhe me menu at qe ti konsideron te drejt per vedi . Beson aty ta prift perenia mar po me tjer qa ke jan edhe da tipa qe kur jan ne nji rreth shoqnor fillojn e flasin per fen e vet sidomos kur e din se aty jan te pranishem njerz qe besojn fe tjter . Qa don mar zotni , kena ardh ni koh kur cdo kysh ban si ka qef dhe konsideron per vedin . Nuk munena me gjyku ken

hahahah ruju Micolja se keta jan nji kult fetar qe ja u mushin mendjen njerzve me vra vedin se shkon ne parajz asht tui perdor shejtani per vegla punet

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
MiCoLjA
Mon Nov 14 2011, 08:36pm

Registered Member #2543

Shyshja mi bakushe cna ka gjet me njerzt hahaha me vra vedin ??? Tobejarabil te shoh ku kam nsheh nji pushk iher ta kem prasysh meqe keka mir me vra vedin tja u la gati atyne ta provojn e te me kthejn prgj looolll

Each year we spend togther
Each day that passes by
Our partnership grows stronger
Together forever You and I

Back to top
OLIVE OYL
Mon Nov 14 2011, 08:40pm
Qukulina

Registered Member #4115

tash kan dal edhe ata 'Kisha e Krishtit dhe e shenjtoreve te diteve te mevonshme' Ata djemt me kostuma qe te nalin ne rrug me te spjegu gjana e kudi

I once had a thousand desires,
But in my one desire to know you
all else melted away.

trokit ketu

Back to top
lissandro
Mon Nov 14 2011, 08:49pm
The pursuit of Happyness

Registered Member #1963

OLIVE OYL ka shkruar:

tash kan dal edhe ata 'Kisha e Krishtit dhe e shenjtoreve te diteve te mevonshme' Ata djemt me kostuma qe te nalin ne rrug me te spjegu gjana e kudi

Ata me kotume qe pa thu ti olive ktej jasht ka pas njerz te trash , e ju kan besu i kan fut njerzit me marr kredi neper banka e me ju dhan pare atyne ka njerz qe ja zhyt ne borxh per ata ata te thon me pagu pare me kiste te madhe per me shpetu njerzimin e tan njata me kostume kan ble vila qe as frima gjallica ska ba ma shum pare se kta....

Njeriu vlen sa di, e din sa mban mend
Back to top
Tue Nov 15 2011, 09:43pm

Registered Member #1092

SuperGirl ka shkruar:

Nuk jane vetem ne shkoder cen po kudo.

Pavaresisht se jane te lire me ba ca dojne, munden me besu ca t'i dojne qejfi atyne, per mu t'i vejne edhe flaken vedit e sme duhet gja, po gjaja qe me bezdis asht pse dojne me ia imponu te tjereve besimin e vet. iket skam me e kuptu kurr.

Per vedi jam shum mendjehapun me pranu qe cdo njeri asht i lire me besu ca t'i dojne kokrra e qejfit, edhe pse un nuk i ndaj te njejtat ide/besime, po kur me futen mu n'shpi e dojne me m'dhan mend, e dojne me m'ba me besu ate qe ato besojne, aha i kane prish punt krejt.
Just go kill yourself!

Wooww... kjo asht shum extreme.
Back to top
SuperGirl
Tue Nov 15 2011, 10:03pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

just an expression. lol

Back to top
Al Bundy
Tue Nov 15 2011, 10:03pm
Al Bundy

Registered Member #1833

Nuk asht extreme bud kur te vijn me ti ra deres per çdo jave me t'imponu injorancen e tyne. Planeti kishte ken nji vend ma i bukur pa ta.

Back to top
SuperGirl
Tue Nov 15 2011, 10:08pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

Ty ta kam ba gati ciften, mgjse e dijne vete ato se ca duhet me ba me shku n'parajse

Back to top
Al Bundy
Tue Nov 15 2011, 10:13pm
Al Bundy

Registered Member #1833

SuperGirl ka shkruar:

Ty ta kam ba gati ciften, mgjse e dijne vete ato se ca duhet me ba me shku n'parajse

Me kap saçmat qe dalin prej çiftes teme?

Back to top
SuperGirl
Tue Nov 15 2011, 10:18pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

ahhahahaaha

Back to top
Tue Nov 15 2011, 11:46pm

Registered Member #1092

Miri74 ka shkruar:

Nuk asht extreme bud kur te vijn me ti ra deres per çdo jave me t'imponu injorancen e tyne. Planeti kishte ken nji vend ma i bukur pa ta.

Un nuk i pranoj aspak impunusat sidomos te tipit "sales agents" qe bajne fushata me terhek klienta, por un e kisha fjalen qe Shko vraj vedin per mu ishte teper ekstreme me ja uru.

Megjithate SG e shpjegovi.

Nuk e kuptoj pse bezdisja jote rej tyne ne oret e hera justifikon urimi e SG.

Prap po tham un nuk asht se jam tuj i mbrojte mos me keqkuptoni.
Back to top
Al Bundy
Wed Nov 16 2011, 09:36am
Al Bundy

Registered Member #1833

::bud:: ka shkruar:

Miri74 ka shkruar:

...

Nuk e kuptoj pse bezdisja jote rej tyne ne oret e hera justifikon urimi e SG.

Prap po tham un nuk asht se jam tuj i mbrojte mos me keqkuptoni.

Bud sinqerisht nuk te keqkuptoj po shprehjet pak ekstreme vijn prej asaj qe edhe mices teme qe asht kafshe kur i tham tesh mbas disa hereve mos me ba nji gja nuk e ban , e atyne tu i thane per çdo here mos trazoni se nuk jam i interesum prap vijn ne 8 te nadjes te dielen me gersit ne dere. Deri sa u desht mi thane nji shprehje te ngjashme me ate qe ka shkru Super per mos me ardh ma.
Problemi me Deshmitaret e Jahovait asht se sa ma i sjellshem me ken me ta aq ma keq asht.

Back to top
Wed Nov 16 2011, 05:11pm

Registered Member #1092

me kene si ti kthehem qysh neser se nuk paske gja ne terezi ose stakoje zilen
Back to top
Cen Durimadhi
Wed Nov 16 2011, 09:39pm
Marakli hesapi

Registered Member #4092

jam dakort me Superin e Mirin, ata asht me ti vra midis shkodres tan nji ka nji, co enver e shif ca bahet

Back to top
Al Bundy
Thu Nov 17 2011, 09:30am
Al Bundy

Registered Member #1833

Cen Durimadhi ka shkruar:

jam dakort me Superin e Mirin, ata asht me ti vra midis shkodres tan nji ka nji, co enver e shif ca bahet

Cen e ngrite debatin ne nivel edhe ma te nalte. Sidomos kur fut emrin e atij pisit vend e pavend.

[ Edited Thu Nov 17 2011, 10:47am ]

Back to top
Thu Nov 17 2011, 10:03am

Registered Member #1092

Cen Durimadhi ka shkruar:

Ky asht mentaliteti i shqitarit.

Pse nuk e ban pra Cen? Apo jane shum e ske levedi?

Nuk flitet keshtu ne vitin 2011 ma Cen?
Back to top
SuperGirl
Thu Nov 17 2011, 12:40pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

ahahah guys, ceni ka vu nji ftyre me gjuhe jashte ne fund, qe dmth qe kjo asht pjese e humorit te tij te zi

Back to top
Cen Durimadhi
Thu Nov 17 2011, 07:01pm
Marakli hesapi

Registered Member #4092

haha Super, si mkuptan n'ajer si Graciela e bigut

Miri e Bud, une e kam si shprehje at gja. Ska nevoj hiq me u xe, edhe me dasht ju spa ju len dimni mu xe fart tesh
Disa an te mira te ati pisit zduhet me i harru me fol at ca asht. Aj ka vra edhe per qef ke ka dasht e skena mujt me u nigju.Bud pa tbaj be, pa me pas pun njata soj tipash e me marr naj ken nqaf prej familjes e gjakut tem, mas i kisha vra tan si qejt pty mpshtyj nsurrat. Kan ardh 1 her nshpi para 3-4 vjetsh edhe pse prep rrin e i shkojn hallkut neper dyr, ka ken zheg e kam ken tu hanger buk, kam dal jasht e skam lan gja pa i sha, e tju kam shky ata librat ca kishin nsy tyne. E ju thash po ju pava ma nji ket lagje se ja para ders teme, ju baj ben se me makin tesh ju xa.( se sju thash ju vraj se sjam ashtu tipit)As banen za e iken si dhica si jan msu me ik, se tbajn edhe si tdashtun e tkulturum ata njerz tposhtem.

Back to top
Go to page  1 2  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF