Forums
Shkodra -Lajme - Forum - Chat - Muzik - Radio -Video - TV :: Forums :: Zona e Argetimit :: Muzika

<< Previous thread | Next thread >>
Cfare Ju Kujtojne Kenget?
Go to page  1 2
Moderators: :::ShkoderZemer, SuperGirl, babo, ⓐ-ⓒⓐⓣ, Edmond-Cela, ::bud::, ~*Christel*~, Al Bundy, :IROLF:, ::albweb::, OLIVE OYL
Author Post
SuperGirl
Mon Aug 20 2007, 12:54pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

Secilit nga ne i ndodh qe shpesh t'i lidhim kenget me momente te vecanta te jetes sone, ose me njerez te caktuar. Po ju cfare ju kujtojne kenge te caktuara? Pse?

Bre mâ zi kem' pun't tue shkue
Se kto mend vijn' tue u pakue ka vijn' krenat tue u shtue...(Gj.F.)

Back to top
SuperGirl
Mon Aug 20 2007, 12:58pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

Mua psh kenga Ironic - Alaniss Morissette me kujton nje moment te veshtire ne jeten time, ndoshta sepse gjate asaj periudhe e degjoja shpesh, tani sa here e degjoj me kujtohen gjera te kaluara....

Back to top
ShKoDrAn_NyC
Mon Aug 20 2007, 02:41pm
>>>>ALBO 4 EVER<<<<

Registered Member #956

mu kanget me kujtojne kohen kur isha i ri...se u plakme te shkretit ne...hahaha

Light travels faster than sound. That is why some people appear BRIGHT until you hear them SPEAK

Back to top
WORLD
Tue Aug 21 2007, 10:42am
Just, SMILE

Registered Member #699

1 moment ku e kam nigju ....psh white horse lol...e shume te tjera !!!!

MIND-OF-THE-WONDERFUL
"Info:fcb- Qendra e Këshillimit dhe Shërbimeve Psikologjike, Shkodër Shqipëri
Cel: +355 67 30 17 299; email: -email-

Back to top
Bujana's
Sat Apr 05 2008, 01:34pm

Registered Member #1493

kanget shkodrane na kujtojne se jena shkodran e kan nji muzike popullore qe duhet me e rujt me fanatikllek...na kujton e na ban me u dallu prej shqiptareve te tjere

Friends like you, are special hugs from GOD.
Back to top
belgium
Sat Apr 05 2008, 01:41pm

Registered Member #1142

un kujtoj dhe me pelqejn kanget qytetare shkodrane e jo ashti qe jan sat bajn muzik si me pa ken kurd .....nji tingull qe nji her kam pas nji CD shqip e kojshija te nesermen me pyten pse nigjon edhe muzik kurde-turke....e qysh ather nuk i maj shpi....posedoj kto kangtar shiptar ne biblotek teme:ardit gjebrea -redon makashi -motrat libohova-bashkim alibali--mira konci- -frederik ndoci-ectra kyt zhaner pelqej ne shqip..
Back to top
anna31
Sat Apr 05 2008, 02:29pm
Registered Member #1668

Me pelqejne kanget shkodrane, i ndigjoj sa here mundem, kam cd me kang te vjetra, me kange te reja, por te "pastra", nuk me pelqejne ato kange qe munohen me i ba moderne e i bastardojne, sorry, dhe gjithashtu kam edhe nji cd, ku une kam arrit me regjistru kanget ma t`bukra shkodrane me zanin tem, nuk jam kangtare, por do kange popullore te Madherishme, si lule bore, maraku, etj kam arrit me i realizu, amatore po me origjinalitet, dhe te tan qe i kan nih, miq te familjes kuptohet, me kan vleresu, ne fillim kan pyt kush asht kjo qe knon, e pastaj me kan duartrokit, dhe kjo asht, mendoj dicka e mire, pasi ta pelqesh dhe ta kndojsh kangen shkodrane, nihesh gjithmone mire.

It is never too late to be what you might have been.

Back to top
Holly
Sat Apr 05 2008, 04:15pm
E forte

Registered Member #552

Te lumte anna!

Kanget shkodrane me kenaqin ,edhe i kendoj shpesh neper shpi ,sidoms kangen "Dilen nadje te pashe me sy"
Me kujton nje moment te bukur..... ishte e djel!

* Spend life with who makes you happy, not with who you have to impress *
Back to top
belgium
Sat Apr 05 2008, 05:19pm

Registered Member #1142

anna31 ka shkruar:

Me pelqejne kanget shkodrane, i ndigjoj sa here mundem, kam cd me kang te vjetra, me kange te reja, por te "pastra", nuk me pelqejne ato kange qe munohen me i ba moderne e i bastardojne, sorry, dhe gjithashtu kam edhe nji cd, ku une kam arrit me regjistru kanget ma t`bukra shkodrane me zanin tem, nuk jam kangtare, por do kange popullore te Madherishme, si lule bore, maraku, etj kam arrit me i realizu, amatore po me origjinalitet, dhe te tan qe i kan nih, miq te familjes kuptohet, me kan vleresu, ne fillim kan pyt kush asht kjo qe knon, e pastaj me kan duartrokit, dhe kjo asht, mendoj dicka e mire, pasi ta pelqesh dhe ta kndojsh kangen shkodrane, nihesh gjithmone mire.

te lumte anna31 dhe pse nuk vazhdonma gjate se nuk idihet?ata qe kendojn a mos kan vlera ma shum se ti e une ,e kushdo?njrez jan shumica me tetevjecare jane....nuk kanba konservatorin .....gjithmon ndodh kujdo:studion per nji dege qe ti vete e zgjedh,dhe me vone punsohesh ose ben nji aktivitet,qe kurre nuk i ke dhene rendsi...edhe un me perpara kam ba aktivitet fizik,dhe kur dola ne jashte fillova te studioj ,qe kurre nuk me ka terheq ne shqiperi......kerkoje fatin tend zonjush e respektume......suksese ne jete paq gjithmon.....
Back to top
anna31
Sat Apr 05 2008, 05:39pm
Registered Member #1668

faleminderit belgium, thojne jeta fillon pas 4o vjec, por se po baj hajr me kendu, se kam mendu, vec kenaqesise qe kam per vedi, dhe shume here, kenga me ka ndihmu me kalu mjaft momente ligshtimi, se kur je larg vendit tand, e larg te afermve , kanga asht ushqimi kryesor, e me kangen shkodrane dashje pa dashje ke me kendu , e lotet faqeve ja rrisin vlerat, por mendoj kenaqsi asht dhe ka ken kur kena kendu me grupe me shoqni, ne eskursione , ka ken kohe e art ajo....

Back to top
Rozafa-usa
Sat Apr 05 2008, 05:40pm

Registered Member #1466

kenget e vjetra shkodrane gjithmone me kujtojne shkodren, lagjen teme shume nostalgji, kurse kenget ritmike me kujtone stinen e veres, velipojen. Kurse per ndonje kenge te caktuar tesh per tesh nuk po me kujtohen.
Back to top
belgium
Sat Apr 05 2008, 05:53pm

Registered Member #1142

anna31 ka shkruar:

faleminderit belgium, thojne jeta fillon pas 4o vjec, por se po baj hajr me kendu, se kam mendu, vec kenaqesise qe kam per vedi, dhe shume here, kenga me ka ndihmu me kalu mjaft momente ligshtimi, se kur je larg vendit tand, e larg te afermve , kanga asht ushqimi kryesor, e me kangen shkodrane dashje pa dashje ke me kendu , e lotet faqeve ja rrisin vlerat, por mendoj kenaqsi asht dhe ka ken kur kena kendu me grupe me shoqni, ne eskursione , ka ken kohe e art ajo....

te knofte zemra gjithmon anna31 dhe gjithmon e lumtun kjosh ne jete......vertet si thu ti na mungojn,shoqnija e dikurshme me nji thjeshtesi e sinceritet, qe un tani po me kujtojn disa mramje neper shpija,shkoshim ekskursione neper razem,vlore,pogradec ...jo si sot qe sa ju del gjumi direkt ne kafe bar.......na paskena ba stilin amerikan ate u prezantonim edhe para prinve,gjithmon shoqnisht ee..e sa here prinderit e mi ma rezervoni shtepin prej drek e deri sa mbaronte festa.....
....
Back to top
anna31
Sat Apr 05 2008, 06:06pm
Registered Member #1668

... vazhdo edhe i fije belgium, se po dalim se kena ken bashke me naj ditelindje a dikun ne eskursion,...... sot perimend rinia e kalojne kohen ne bare e kafe e brezi jon kena shku te Europa e kena hanger 1 zup a nji paste, e ma vone kena shku n`pjace te Mark Poja, e ma vone krejt, i kena hyp bicikletave e kena shku te klubi i Shiroks.....

Back to top
belgium
Sat Apr 05 2008, 07:51pm

Registered Member #1142

anna31 ka shkruar:

... vazhdo edhe i fije belgium, se po dalim se kena ken bashke me naj ditelindje a dikun ne eskursion,...... sot perimend rinia e kalojne kohen ne bare e kafe e brezi jon kena shku te Europa e kena hanger 1 zup a nji paste, e ma vone kena shku n`pjace te Mark Poja, e ma vone krejt, i kena hyp bicikletave e kena shku te klubi i Shiroks.....

hahahahahaha te klubi shirokes ...kena pas kafe RINIJA te apartamenti kinez perball me shatervanin.....leni tash me ato zupa se kan ken te mira edhe strudelat i hashe shum....diten e 1majit blenim arka me birre tirana por jo si kjo se asjht lerg shijes qe kena pas pi na...dhe shkonim o ne rrug shirokes ose velipoje dhe fillonim diten e par plazh ...sa her na ka pas zane shiu ne plepa e ose tuj notu...hahhahahahaapo kur na vite autobuzi me vones hahhahahahahah e nji her na ka pas ik se nuk ka pas si tash ...e jena detyru vajza e djem bashke me i thy dyert e dritaret e kabinave .......e kena pas nez zjerme afer ujit .......e pijshim konjak e ponc hahahahahahah u bashim tape te gjith ,e sa her njeshim nade ne rane te ftohte e na dhimshi kryqt nji jave .....he ate thash realitet naq?edhe kena ken grup shoqni 29nandorit dhe disa i kena pas prej shkollet muzikes.....tash nuk kena komunikime,gjithsejcili kan ndertu jeten e vet...me ka ndodhe me njofte ,vajzat e klases 2-3 bej fjale se ku ke me i pa edhe nji herte gjith bashke..........pse jo gjithmon andraj edhe pse jena ndryshu ne jete...jena ba prinder por te ri prap eeeeee....mes 30-35 jam....me ba nji darke madheshtore ,te larmishme .pa ken i shoqnum me bashkshorten apo bashkshortin,mi lan shpi ...... dhe ate dite me e konsideru vehten per 24ore maturant.........e di se nuk arrihet kurre sepse mentaliteti na erdhi hakut ,neshipni..
Back to top
SuperGirl
Sat Apr 05 2008, 09:29pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

Kanga Iris...nga Biaggio Antonacci me kujton nje person.....

Back to top
☆_CorOnA_☆
Mon Nov 17 2008, 04:31pm
♠ •° ∂ι gισяиσ тι ρєиѕσ ∂ι иσттє тι ѕσgиσ •°♠

Registered Member #2419

Me kujtojn momentet ma te bukra (in generale parlo)

[ Edited Tue Nov 18 2008, 09:03pm ]

████─████─████─████─█──███──█─ ────█
█────█──█─█────█──█─█─█───█─█─ ────█
████─████─████─█────█─█████─█─ ────█
───█─█────█────█──█─█─█───█─█
████─█────████─████─█─█───█─██ ██──█-

Back to top
dj-bledi
Mon Nov 17 2008, 04:53pm

Registered Member #1907

SuperGirl ka shkruar:

Kanga Iris...nga Biaggio Antonacci me kujton nje person.....

Esht nje nga kanget e mija te preferume ...por sjam une personi..

IRIS midis poezive tuaja
kam gjetur diçka
qe flet per mu
jane shkruar te gjitha me blu
neper copa letrash
te shperndara gjithkund

me thuaj ku,me thuaj si
me çfare degjoje jetem time
kur nuk rrija me ty
çfare shije,çfare qefi
çfare dhimbjesh e çfare profumesh
degjoje,kur nuk rrije me mua

IRIS me vjen qe te te them
TE DUA dhe e din,qe nuk e kam thene kurre

SA jete ka,sa jete bashke me ty
ty qe dashuron,ty qe nuk e thua kurr
dhe nuk mbaron kurre
duke shfaqur ate qe je

PERKTHIMI NUK ESHT KOMPLET POR U MUNDOVA ME I BA PAK LIDHJE...SKANDAL

[ Edited Mon Nov 17 2008, 04:55pm ]
Back to top
babo
Tue Nov 18 2008, 06:30pm

Registered Member #587

coco jambo me kujton kur kam pa ba kursin e anglishtes te ort ne zdrale 14 vjec

Ja! Nje kitarre degjohet,
e tingujt ndan si fllad,
ngadale kjo vasha zgjohet
t'degjoje at' serenate,
e Shkodra ra n' pushim
c'ka bahet rrugeve s'din

trokit ketu

Back to top
S~erenity
Wed Jun 03 2009, 09:00am
~Joy of Life~

Registered Member #2891

disa kange me kujtojne momente sh.reale ne jeten teme
Back to top
❤Bambolina❤
Sat Aug 22 2009, 11:59am

Registered Member #2929

kur degjoji disa keng qe kam degju me persona te vecant me kujtohen ato momente ato caste te bukura..

[ Edited Sat Aug 22 2009, 12:00pm ]
Back to top
dj-bledi
Sat Aug 22 2009, 07:26pm

Registered Member #1907

SeRIoUs GiRl ka shkruar:

kur degjoji disa keng qe kam degju me persona te vecant me kujtohen ato momente ato caste te bukura..

au au au ...ça ban dashnia
Back to top
❤Bambolina❤
Sat Aug 22 2009, 09:04pm

Registered Member #2929

eh ca ti besh dashnis..te ben te lumtur deri ne nje far kohe pastaj ne fund te hidheron kaher..
Back to top
Mbreteresha
Wed Sep 23 2009, 09:26pm
Love and Peace !!

Registered Member #2649

mu vetem me japin melankoli

Nese veprimet e tua , motivojne te tjeret per te jetuar, per te mesuar, per te punuar... ti je nje LIDER !!
Back to top
SuperGirl
Tue Sep 29 2009, 12:19pm
Miss.Felicity!

Registered Member #514

Novembre - giusy ferreri....me kujton nentorin e kalum, dhe ka me m'kujtu cdo nentor qe ka me ardh ne jeten teme

Back to top
❤Bambolina❤
Tue Sep 29 2009, 03:21pm

Registered Member #2929

kjo keng me kujton kyt ver kur isha me kusheriren time dhe me tregoi dicka qe me mbeti fiksim...

[ Edited Tue Sep 29 2009, 03:24pm ]
Back to top
Go to page  1 2  

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF